16 juli 2014

Kom och njut av Tom Rocker Band på X-pokalen

Hej 22-klubb medlemmar.

Jag har fått lite info om arrangemangen i Sandhamn vecka 32  6 till 9 augusti.

Följande info från Patrik Salén
Hoppas att anmälningsläget är bättre än vad ögat ser för stunden. 

Jag kan också nämna att vi har just fått in ytterligare en co-partner i klocktillverkaren Sjöö & Sandström, varvid prisbordet förstärkts ytterligare men även att de ger bidrag för att vi skall få till en "trackinglösning" för alla klasser! 

Därtill har vi även lyckats ändra så att "förmälda" tenderbåtar (till kappseglande båtar) får rabatt (50 %) på hamnplats (dock i mån av plats) på Lökholmen. 

Därtill har vi säkrat upp regattamiddagen på lördagen som ni önskade. 
Det kommer ske på varvet på Lökholmen och den kommer vara gemensam för samtliga seglare i de fyra klasserna. 
Regattamiddagen anmäler man sig via hemsidan inom kort. Den kommer troligen kosta 300-350:- för två-rätters inkl ett glas vin/öl och kaffe. Man kan säkerligen köpa extra dryck på plats. 

Hoppas du kan inspirera till ett bra deltagande från A22:orna. 
Hälsningar,
Patrik
Slut citat

Patrik Salén ordf i bankappseglingskommittén är som ni ser undrande över våra fåtaliga anmälningar. I skrivande stund endast 6st 22:or.
Uppmanar till att ni omgående anmäler om ni avser segla Pokalen/SM i Sandhamn. Vi måste bli minst 15 startande. För att stå som anmäld måste avgiften vara betald - se KSSS hemsida.

Se till så att ni har ett giltigt mätbrev. KN utfärdar inte nya mätbrev förrän avgiften till KN 150:- är betald till SSKF´s bankgiro 118-2273

Vi dvs Carl Henrik Ahlin och jag planerar ett välkomstparty i Sandhamn på torsdagskväll den 7 aug. För att det ska bli ett lyckat party har jag anlitat duon Tom Rocker Band kända bl.a. som husband på Tyrol. 22-klubben bjuder på välkomstdrink. samt Hamburgare och öl till humant pris. 

Jag har idag haft tillfälle att kolla in den senaste importen från USA - A22:an Lalla som nu finns i Stockholm för att modifieras med med ny rigg och ändring av förstagsinfästningen av mig och Mattias Malmros. Det blir ett hopkok av Lyst gamla 22:a mast och ihopraggade segel.Hon kommer att mätas in snarast vi kan uppbåda en mätningsman vilket verkar lättare sagt än gjort i semestertider. Kollade även in Trickson IV på Nya Djurgårdsvarvet där Carl Henrik strök det sista lagret lack innan han och Mattias Malmros åker till Falmouth för EM i R6. Trickson IV är nyligen inmätt av Thomas Larsson.

Lars Nordlund
Ordf. 22-klubben