29 januari 2019

X-pokalen med lite till

Jag har nu fått bekräftat att vi seglar X-Pokalen i Västervik 24 - 27 juli 2019. Bifogar mina mötesanteckningar frän 22-klubbens höstmöte.

Dezir leveranstur till Trieste startar på söndag morgon 13/1. Bobby och jag kör ner henne själva.. Synd för jag börjar trivas med henne, speciellt när jag satte på Lyst 30:a rigg se bif bild. Det blev en helt annan båt att segla och hon bar riggen bra i 7-8 sekm på Götas Korv och Paket segling i höstas.

Tack Harry åker i morgon eller  fredag in till Nya Djurgårdsvarvet för en första renovering. Nåtlimmning av friborden och en bit ner på botten. Vi är nu 3 delägare i Tack Harry. Jag, David Gammelgaard som jobbar hos Mattias på Nya Djurgårdsvarvet och Jens Niehus som har trettian S151. Hälsningar

Lasse Nordlund